'T Pannenkoekhuis Hoenderloo

Tip van de Chef !

[maandbeschrijving]
[maandprijs]

Cheeseburger

Pannenkoek Cheeseburger

Ham

Vegetarisch

Spek

Pannenkoek Spek

Ham Kaas

Boeren

Appel Spek

Salami Kaas

Twentsche

Restaurant

Sinds 1989 een begrip in de omgeving en zelfs ver daarbuiten! Het restaurant is laagdrempelig en ruim opgezet. Het is groot maar toch gezellig met een warme ambiance, waarbij een moderne draai zichtbaar is. Daarnaast staan wij borg voor vriendelijke bediening en een vlotte keuken.

Bij ons is reserveren niet mogelijk. U kunt gewoon aankomen en dan wordt er zo snel mogelijk een tafel voor u in orde gemaakt.

pannekoekhuis-hoenderloo-interieur
pannekoekhuis-hoenderloo-terras

Terras

Met het terras op het zuiden hebben wij de hele dag zon. Op zoek naar schaduw? Dat kan! Wij zijn voorzien van zowel een zonneluifel als parasols. Voor ieder wat wils.

Net zoals ons restaurant is het terras rolstoelvriendelijk. Ook voor het terras is reserveren niet mogelijk.

Speeltuin

Naast de brede keuze uit kindergerechten, bijkomstige cadeautjes en kleurplaten, hebben wij ook een speeltoestel met schommels en een glijbaan.

Deze is gelegen naast het terras zodat u een oogje in het zeil kunt houden, maar wel gezellig kunt tafelen. U heeft geen kind meer aan ze.

pannenkoekhuis-hoenderloo-terras
terras-hoenderloo-pannenkoekhuis

Eigen Import Wijnen

Wij hebben een keur aan zelf geïmporteerde Zuid-Afrikaanse wijnen. Diverse soorten van diverse jaartallen. Voor iedere smaak, voor ieder jaargetijde, voor iedere maaltijd.


maandagGesloten
dinsdag12:00 — 20:00
woensdag12:00 — 20:00
donderdag12:00 — 20:00
vrijdag12:00 — 20:00
zaterdag12:00 — 20:00
zondag12:00 — 20:00