'T Pannekoekhuis Hoenderloo

Welkom bij ’t Pannekoekhuis Hoenderloo

’t Pannekoekhuis ligt in het pittoreske dorp Hoenderloo, aan de rand van het prachtige Nationaal Park De Hoge Veluwe en Museum Kröller-Müller. Ons gezellige restaurant is gemakkelijk bereikbaar en vormt een perfecte uitvalsbasis voor zowel natuur- als gastvrijheidsliefhebbers. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke pannenkoek of diverse andere hoofdgerechten zoals schnitzel, huisgemaakte saté of spare-ribs. Een frisse salade of vers belegd luxe broodje of een lekker ijsje. Voor ieder wat wils.

Bij ons is reserveren niet mogelijk. U kunt gewoon aankomen en dan wordt er zo snel mogelijk een tafel voor u in orde gemaakt.

Tip van de Chef !

EK 2024 pannenkoek met braadworst, zuurkool met spekjes, zure room, peterselie en karwijzaad.15,50

Restaurant

Sinds 1989 een begrip in de omgeving en zelfs ver daarbuiten! Het restaurant is laagdrempelig en ruim opgezet. Het is groot maar toch gezellig met een warme ambiance, waarbij een moderne draai zichtbaar is. Daarnaast staan wij borg voor vriendelijke bediening en een vlotte keuken.

De ideale bestemming in combinatie met een bezoek aan de Hoge Veluwe en Museum Kröller-Müller

restaurant-hoenderloo-pannenkoekhuis
pannekoekhuis-hoenderloo-terras

Terras

Met het terras op het zuiden hebben wij de hele dag zon. Op zoek naar schaduw? Dat kan! Wij zijn voorzien van zowel een zonneluifel als parasols. Voor ieder wat wils.

Net zoals ons restaurant is het terras rolstoelvriendelijk. Ook voor het terras is reserveren niet mogelijk.

Speeltuin

Naast de brede keuze uit kindergerechten, bijkomstige cadeautjes en kleurplaten, hebben wij ook een speeltoestel met schommels en een glijbaan.

Deze is gelegen naast het terras zodat u een oogje in het zeil kunt houden, maar wel gezellig kunt tafelen. U heeft geen kind meer aan ze.

pannenkoekhuis-hoenderloo-terras
terras-hoenderloo-pannenkoekhuis

Eigen Import Wijnen

Wij hebben een keur aan zelf geïmporteerde Zuid-Afrikaanse wijnen. Diverse soorten van diverse jaartallen. Voor iedere smaak, voor ieder jaargetijde, voor iedere maaltijd.


maandagGesloten
dinsdag12:00 — 20:00
woensdag12:00 — 20:00
donderdag12:00 — 20:00
vrijdagGesloten
zaterdag12:00 — 20:00
zondag12:00 — 20:00